(Poistunut julkaisusta)

Lasertyöstökoneen käyttäjä - Pertunmaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Vuonna 2007 perustettu Pelaser Oy on varsin nopeassa ajassa kasvanut kahden miehen konepajasta merkittäväksi suomalaiseksi metalliyritykseksi. Teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn erikoistunut perheyrityksemme työllistää tänä päivänä yli 40 metallialan ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 6 miljoonaa euroa.
Etsimme asiakasyrityksellemme Pelaser Oy:lle Lasertyöstökoneen käyttäjää pidempiaikaiseen työsuhteeseen Pertunmaalle. Kyseessä on kokoaikainen kolmivuorotyö ja aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti, kun sopiva ehdokas löytyy.

Tehtävän kuvaus

Koneen käyttäjänä vastaat lasertyöstökoneen toiminnasta sekä leikkausohjelmien ja leikattavan materiaalin syöttämisestä koneeseen.

Odotamme sinulta 

Kiinnostusta metallialan työtehtäviä kohtaan. Omaat innostuneen, oma-aloitteisen ja vastuuntuntoisen työotteen, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä oppimishaluisen asenteen tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Katsomme eduksesi metallialan koulutuksen ja laseroperaattorin työkokemuksen, mutta tärkeintä on, että haluat omalla työpanoksellasi olla luomassa laadukkaita tuotteita asiakkaiden tarpeisiin.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä, kattavan perehdytyksen työllesi, laadukkaat ja siistit työtilat sekä modernit tuotannon koneet ja laitteet.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi