Laseroperaattori
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt metalliteollisuuden asiakkaallemme LASEROPERAATTORIA.

Työtehtävä on putkilaserin operointia. Työtehtävä on aluksi 6 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen etevän tekijän on mahdollista rekrytoitua suoraan asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. 

Menestyäksesi työssä sinulla tulee olla aiempaa työkokemusta valmistavan teollisuuden parista. Olet työotteeltasti reipas ja halukas oppimaan uutta, itsenäinen ja valmis kolmivuorotyöhön. Eduksi katsomme metallialan koulutuksen ja työkokemuksen, laserleikkaustaidon sekä automaatiokoneiden tuntemuksen (CNC, robotit, automaatiolinjat). 

Työpaikkalle kulkeminen ei onnistu julkisilla kulkuneuvoilla, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus täytyy olla. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137432
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme