(Poistunut julkaisusta)

Laseroperaattori Rekrytointi, Mittametalli Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Mittametalli Oy metalliteollisuuden alihankkija. Yritykselle on tärkeä olla kehityksen kärjessä konekannan osalta, tämä yhdessä osaavan henkilöstön kanssa on mahdollistanut voimakkaan kasvun. Tämän kasvun tueksi tarvitsemme uusia henkilöitä seuraaviin tehtäviin.

Etsimme nyt Mittametalli Oy:lle kahta osaava LASEROPERAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävä on putkilaserin operointia ja sisältää myös muita tuotannontöitä.

Menestyäksesi työssä sinulla tulee olla aiempaa työkokemusta valmistavan teollisuuden parista. Putkilaserin operoinnista ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, sillä tehtävään kuuluu perehdytys. Olet työotteeltasti reipas ja halukas oppimaan uutta, itsenäinen ja valmis kolmivuorotyöhön. Eduksi katsomme metallialan koulutuksen ja työkokemuksen, laserleikkaustaidon sekä automaatiokoneiden tuntemuksen (CNC, robotit, automaatiolinjat).

Työpaikalle kulkeminen ei onnistu julkisilla kulkuneuvoilla, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on hyvä olla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.