(Poistunut julkaisusta)

Laseroperaattori/ laserlevytyökeskuksen operaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Etsimme asiakkaallemme laseroperaattoria / laserlevytyökeskuksen käyttäjää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Vantaalla sijaitseva, pitkään alalla toiminut metallituotteita valmistava yritys.

Työnkuvaus

Työssäsi käytät erilaisia laserkoneita, esimerkiksi 2D-koneita leikaten purseettomia ja mittatarkkoja laserleikkeitä. Lisäksi työhön sisältyy esimerkiksi erilaisten tuotteiden viimeistelyä ja syvävedettyjen kappaleiden aukottamista 3D-laserkoneilla. Asiakkaallamme on käytössä  Finnpower 2D- laser, Prima power 2D -laser  sekä Mazak 3D-laser.

Työn edellytykset

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta laserkoneen käytöstä, mutta tässä työssä menestymiseen vaaditaan kuitenkin erityisesti motivoitunutta asennetta ja valmiutta sekä halukkuutta kouluttautua hyväksi laserkoneen käyttäjäksi. Asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään, joten aiempi kokemus tehtävistä ei ole ehdotonta. Katsomme eduksesi trukinajotaidon.

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työn mukavassa työporukassa ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Teet työtä päivävuorossa arkisin klo 7-15.30. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää.

 

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi