(Poistunut julkaisusta)

Laseroperaattori/ laserlevytyökeskuksen operaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme laseroperaattoria / laserlevytyökeskuksen käyttäjää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Vantaalla sijaitseva, pitkään alalla toiminut metallituotteita valmistava yritys.

Työnkuvaus

Työssäsi käytät erilaisia laserkoneita, esimerkiksi 2D-koneita leikaten purseettomia ja mittatarkkoja laserleikkeitä. Lisäksi työhön sisältyy esimerkiksi erilaisten tuotteiden viimeistelyä ja syvävedettyjen kappaleiden aukottamista 3D-laserkoneilla. Asiakkaallamme on käytössä  Finnpower 2D- laser, Prima power 2D -laser  sekä Mazak 3D-laser.

Työn edellytykset

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta laserkoneen käytöstä, mutta tässä työssä menestymiseen vaaditaan kuitenkin erityisesti motivoitunutta asennetta ja valmiutta sekä halukkuutta kouluttautua hyväksi laserkoneen käyttäjäksi. Asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään, joten aiempi kokemus tehtävistä ei ole ehdotonta. Katsomme eduksesi trukinajotaidon.

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työn mukavassa työporukassa ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Teet työtä päivävuorossa arkisin klo 7-15.30. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Heinille numeroon 0440 60 4002 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi