(Poistunut julkaisusta)

Laseroperaattori/ laserlevytyökeskuksen operaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

 

Etsimme asiakkaallemme laseroperaattoria / laserlevytyökeskuksen käyttäjää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Vantaalla sijaitseva, pitkään alalla toiminut metallituotteita valmistava yritys.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta laserkoneen käytöstä, tässä työssä menestymiseen vaaditaan kuitenkin erityisesti motivoitunutta asennetta ja valmiutta sekä halukkuutta kouluttautua hyväksi laserkoneen käyttäjäksi. Asiakkaallamme on käytössä  Finnpower 2D- laser, Prima power 2D -laser  sekä Mazak 3D-laser. Eduksi luemme trukinajotaidon.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tehtävään soveltuvan tekijän löydyttyä. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Työtä tehdään päivävuorossa arkisin klo 7-15.30.

 

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Launonen / timo.launonen@workpower.fi