Laseroperaattori KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haemme laseroperaattoria asiakkaallemme Äänekoskelle

Työnkuva

Työtehtävänä on toimia lasertyöstökoneen operaattorina. Työnkuvaan voi kuulua myös viimeistelytöitä ja koneen huoltoa. Kappaleita tehdään alihankintana usealle eri yhteistyökumppanille. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta viikonloput ovat vapaat. 

Työn vaatimukset

Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Työ on kuitenkin pääasiassa sellaista, että pärjäät siinä hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Haluat sitoutua tekemään ahkerasti töitä ja haluat kehittää omaa osaamistasi ja työpaikkaasi. Et pelkää tarttua erilaisiin työtehtäviin ja haluat tehdä parhaasi kaikissa tilanteissa. Hyvästä fyysisestä kunnosta ei tietenkään ole haittaa, osaat ehkä ajaa myös trukilla. 

Mitä tarjoamme

Töitä on tarjolla alkuun kesän ajalle, mutta mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa. Saat koko työajallesi osaavan HR-tiimin tuen. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Meidät tavoittaa hyvin sähköpostitse sekä puhelimitse (puhelut, tekstiviestit, WhatsApp).

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi WorkPowerille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan heti! Vinkkaa töistä myös kaverillesi. 

Lisätietoja tehtävästä:

Elina Forssell elina.forssell@workpower.fi

Niina Riikonen niina.riikonen@workpower.fi

Avainsanat: metallityö, vaihetyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot