(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkurin operaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Pitkäaikainen, pysyvä monipuolinen päiväduuni tarjolla Nokialla.
Meillä on tarve itsenäiseen työhön kykenevälle metallityöntekijälle.

Tehtävänkuvaus:

Päävastuunaan työntekijällä on laserleikkurilla työskentely, ja muutoin työ on vaihtelevaa, on särmäystä, hiontaa, porausta, sahausta ja hitsaustakin (jos taidot riittää), materiaalina alumiini. Monipuoliseen työnkuvaan liittyy myös varastosta vastaaminen ja työssä myös trukin käyttöä (ei vaadita aiempaa kokemusta). Tehtävään annetaan hyvä opastus!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työtä tehdään itsenäisesti, joten omatoimisuus ja ahkeruus  ovat valtteja työssä menestymiseen. Ohjelmointitaitoja ei työhön tarvita, riittää kun sinulla on perustietokoneenkäyttötaidot, saat ohjelman valittua ja tarkasteltua Outlook-kalenteria.

Tarjoamme

Monipuolisen ja itsenäisen tehtävän hyvällä opastuksella. Työpaikalla noudatetaan teknologiateollisuuden TES:siä ja palkkahaarukka on 12-14 €/h. Päivittäinen työaika klo 7-15.30. Julkisilla pääsee perille työpaikalle, oma auto suositeltava mutta ei siis välttämätön. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena ja työntekijä siirtyy tämän jälkeen vakituiseksi työntekijäksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, kuulisimme sinusta mielellämme pikaisesti! Käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai lähetä hakemuksesi suoraan sähköpostiimme joko jonna.kanerva@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi, puh. 045 1397492

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121

Avainsanat: teollisuus, metallityöntekijä, itsenäinen, päivätyö, kokopäivä