(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaajia kesätöihin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Etsimme metallialan loppuvaiheen opiskelijoita tai alalta vastavalmistuneita kesätöihin asiakasyrityksiimme kesälle 2019.

Toivomme, että sinulta löytyy esimerkiksi kone- tai metallialan taikka muun soveltuvan alan koulutus. Voit olla myös alan loppuvaiheen opiskelija. Työt edellyttävät vähintään 18-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus esimerkiksi metallialan työstökoneiden käytöstä tai muusta metallialan kokemuksesta katsotaan ehdottomaksi eduksi.

Työssä pääsee keräämään hyvää työkokemusta, joten se sopii erinomaisesti myös esimerkiksi metallialan vastavalmistuneelle henkilölle. Tärkeintä on, että olet reipas, työtäpelkäätön ja innostunut oppimaan metallialan ammattilaiseksi.

Työ on kesän ajan pääasiassa arkipäiviin sijoittuvaa 2-vuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Lahden alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko- ja kesäkuun aikana ja kestävät elokuulle saakka. Haemme kuitenkin Baronan kautta jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin metallialan töihin, joten mikäli pärjäät hyvin kesätyössä ja etsit töitä myös syksyn ajaksi niin löydämme sinulle erittäin todennäköisesti lisää alan työtä. Mahdollisuus on siis pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.

Työ on 2-vuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Lahden alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

MIkäli kiinnostuit, niin kysy lisää työstä ja käy jättämässä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.barona.fi:ssä kyseisen työpaikkailmoituksen ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Mari Ylä-Uotilalta Baronalta puh. 050 572 4853.