(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaajia HT Laser Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018Työn kuvaus:
  HT Laser Oy:n pian 30-vuotinen menestys ja kasvu on aina perustunut siihen, että olemme lähellä asiakkaitamme. Perheomisteinen HT Laser Oy kuuluu Teiskonen Oy -konserniin ja vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 60 M€. HT Laser Oy:ssä työskentelee seitsemässä tehtaassa noin 400 ammattilaista, jotka haastavat itsensä ja tiiminsä päivittäin saavuttaaksemme parhaan työtuloksen. Työmenetelmiemme ansioista ja valinnoista kertovat saadut ansaitut laatu- ja ympäristösertifikaatit. HT Laser Oy:n asiakasyritykset ovat menestyviä metalli-, rakennus-, kaluste- sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden yrityksiä.
Etsimmekin nyt HT Laser Oy:n kasvavaan osaajien joukkoon oma-aloitteisia ja reippaita
LASERLEIKKAUSKONEEN KÄYTTÄJIÄ Tampereelle.
Katsomme eduksesi metallialan koulutuksen ja/tai aiemman kokemuksen metallialalta. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen asenne sekä kyky ja halu omaksua uusia asioita. Etsimämme henkilö on vastuullinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on asenne kohdillaan.
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ammattilaisista koostuvassa mukavassa ja rennossa työporukassa sekä viihtyisät ja siistit tilat tehdä töitä ja modernit työkoneet. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja saat taustallesi ammattimaisen tiimin tuen.
Tehtävässä työskennellään sopimuksen mukaan kahdessa tai kolmessa vuorossa ja työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työn arvioitu kesto on vähintään 8 kuukautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.
Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Juulia Lehtonen, puh. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Laserleikkaaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juulia Lehtonen, +358 50 444 4448


Toimipaikka:  Tampere