(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Ähtäriin laserleikkaajaa.

Työnkuvaus:

Työpäiväsi kuluvat Bystronic -laserleikkauskoneella työskennellessä, mahdollisesti käytät myös särmäyskonetta. Yrityksessä työstetään sekä yksittäiskappaleita että pidempiä sarjoja, joten työ on mielekästä ja monipuolista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta toisinaan tehdään myös kolmea vuoroa. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus päästä asiakasyrityksen kirjoille vuokratyösuhteen päätyttyä.

Toivomme hakijalta:

Arvostamme aiempaa kokemusta laserleikkurin käytöstä sekä metallialan koulutusta. Kokemus myös muista metallialan töistä katsotaan eduksesi. Olet sitten alan kokenut konkari tai vasta kerrytät kokemusta alalta, niin saat varmasti tukea työsi aloitukseen. Työtä tehdään pääasiassa seisten, joten se edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Tuotteiden laatuvaatimukset ovat tarkkoja, joten olethan tarkka ja huolellinen sekä jaksat tehdä työtä pitkäjänteisesti. Oma-aloitteisuus sekä kyky tehdä töitä itsenäisesti on ehdoton plussa! Voimassaolevat työturvallisuus- sekä tulityökortit lasketaan eduksesi.

ASENNE RATKAISEE PALJON!

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen 
  • hyvän perehdytyksen työtehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
  • arvokasta työkokemusta
  • mukavan työporukan ja rennon ilmapiirin
  • WorkPowerin HR-tiimin tuen koko vuokratyösuhteen ajalle

Hakuprosessi:

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti ja kerro tehtävästä myös kaverillesi, koska haemme useampaa henkilöä. Hakemukseen liitä tietoja aiemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti sekä myös palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta sopivan henkilön löytyessä aloitusajankohdasta voidaan myös neuvotella.

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

040 706 9967

Avainsanat: kokoaikatyö, laserleikkaus, metalli