(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Hei sinä metallialan konkari tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja! Haemme laserleikkaajaa asiakasyrityksellemme Turkuun.

Haemme asiakkaallemme LASERLEIKKAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Keskeiset tehtävät

Tehtävässäsi laserleikkaajana vastaat laserleikkauskoneen käytöstä. Toivomme, että pystyt tekemään itsenäisesti käytettävät ohjelmat ja asetukset laserkoneelle.

Odotamme sinulta

Voit olla joko rautainen ammattilainen tai metallialan perustutkinnon suorittanut tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kuitulaserin käytöstä.

Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja oikeaa asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi laadukkaiden tuotteiden parissa turvallisissa, siisteissä ja moderneissa työskentelyolosuhteissa. Saat koulutusta työn ohessa ja tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Mikäli olet muuttamassa työn perässä Varsinais-Suomeen Turun työssäkäyntialueen ulkopuolelta, autamme sinua asunnon etsinnässä.

Lisätietoja/yhteydenotot

Jos sinulla on tarkka työote ja asenne kunnossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Laura Ström / laura.strom@barona.fi.

Haethan tehtävää pikaisesti. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.