Laserleikkaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Onko metallityöt aina kiinnostaneet sinua? Viihdyt työssä erilaisten koneiden kanssa, sekä osana ammattilaisten tiimiä.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Haemme asikkaallemme työntekijää LASERTIIMIIN Sastamalaan.

Tehtävä sisältää levyn leikkuuta laser koneella, sekä levyn purkua osista ja niiden viemistä seuraavaan vaiheeseen. Työssä kanttaat myös särmäyskoneella ja toimit osana lasertiimiä. Työstettävät materiaalit ovat teräs, messinki ja alumiini. Työstettävien sarjojen koot vaihtelevat muutamasta kymmenestä useisiin satoihin, joten työ on vaihtelevaa. Eduksi luetaan CAD/CAM ohjelmoinnin osaaminen. Olethan tarkka, ripeä ja hyvin motivoitunut työhön.

Työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuoron välillä, joten olethan valmis tekemään vuorotyötä. Työsuhde on määräaikainen kestoltaan noin 3,5 kuukautta.

Innostuitko? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerro siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=24608310

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351979
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Sastamala