(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Prolaser on yksi ensimmäisistä laser-ja vesileikkauspalveluja alihankintatyönä tarjoavista yrityksistä Suomessa. Sijainti Riihimäellä, keskellä Etelä-Suomea, ei ole sattumaa, vaan markkinoiden läheisyys ja toisaalta erinomaiset logistiset yhteydet kaikkiin suuntiin ovat olleet ratkaisevassa asemassa sijainnista päätettäessä.

Prolaser on Suomen Vesileikkaus Oy:n kokonaan omistama yritys ja osa SVL Groupin kasvustrategiaa.

Tutustu asiakkaseemme lisää heidän kotisivuillaan: svlgroup.fi/prolaser-oy/

Oletko piirrustusten lukutaidolla ja kovalla asenteella varustettu metallialan osaaja, jonka käsittelyssä taipuu niin musta teräs kuin alumiinikin?

Saatat olla Prolaser Oy:n seuraava Laserleikkaaja!

Laserleikkaus on nykyajan standardimenetelmä lähes kaikkien metallien leikkaukseen. Sillä päästään hyvin tarkkaan leikkausjälkeen. Kappaleet voidaan piirrottaa, merkata tai rei’ittää kierteitä vaille valmiiksi.

Hakijalta edellytetään metallialan tuntemusta ja kokemusta sekä piirrustustenlukutaitoa. Työtä tehdään katkeavasti kolmessa vuorossa, työaika 40h/vk.

Työt alkavat viimeistään toukokuun alussa tai sopimuksen mukaan, joten hae paikkaa jo tänään!

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi