(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Asiakkaamme on pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla varustettu teolliseen leikkaamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen tuotantoyksikkö tarjoaa leikkauksen ja hitsauksen lisäksi myös tuotteen särmäyksen. Leikattu teräs särmätään ammattitaidolla kappaleen koosta riippumatta. Työntekijöiltä löytyy ammattitaitoa myös vaativimpien materiaalien, kuten erikoislujien terästen särmäykseen.

Etsimme heille nyt porukan vahvistukseksi ammattitaitoista

LASERLEIKKAAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Yrityksen käytössä on NC-ohjattuja laserleikkureita. Leikattavat kappaleet vaihtelevat pienistä järeisiin konepajateollisuuden tuotteisiin.

Edellytämme hakijoilta metallialan työkokemusta (erityisesti laserleikkauksesta), hyvää piirustusten lukutaitoa ja vahvaa metallien sekä CNC-tekniikan tuntemusta. Toivomme myös töihin tarttuvaa ja oma-aloitteista asennetta, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti intoa oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan!

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan, hyvän perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työyhteisön tuen. Työ on 3-vuorotyötä, jaksottuen 6 päivälle/vk, eli töitä voi olla myös lauantaisin. Palkkaus neuvoteltavissa kokemuksen mukaan. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoille.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503.