(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja
KJH-Comp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haluatko olla 50 rautaisen ammattilaisen joukossa, jotka takaavat asiakkailleen laadukkaat toimitukset? Nyt sinulla on mahdollisuus, sillä etsimme asiakasyrityksellemme KJH-Comp Oy:lle Laserleikkaajaa pitkäaikaisiin työsuhteisiin!

KJH-Comp Oy on ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja Alahärmässä, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia, että valmiita kokonaisuuksia.

Laserleikkaajan työtehtävään haemme henkilöä, jolta löytyy alan koulutus tai aiempaa kokemusta laserleikkauksesta. Työtehtävässä tulet työskentelemään siistissä työympäristössä, lukemaan työpiirustuksia sekä kehittämään osaamistasi alan huipputeknologian parissa.

Odotamme, että olet työntekijänä huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Tärkeintä on oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Arvostat työkavereitasi ja laadukasta työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, missä sinulla on mahdollisuus kehittyä. Palkkaus määräytyy Teknologiateollisuuden TES:n ja sinun osaamisen mukaan. Työsuhde solmitaan Baronan ja työntekijän välille.

Lisätietoja työpaikasta voit kysyä Baronan Jari Koskelta puh. 040 150 3350 / jari.koski@opteam.fi tai Joni Salmelta puh. 050 441 2139

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.