(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme asiakkaallemme LASERLEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Laitilaan.

Etsimme tarkkaa ja oma-aloitteista henkilöä monipuoliseen laserleikkaajan työhön.

Tehtävässäsi laserleikkaajana vastaat laserleikkauskoneen käytöstä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Eduksi katsotaan koulutus tai työkokemus metallialalta tai muusta tehdastyöstä. Aiempi kokemus metallitöistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön koulutetaan. Asenne ratkaisee, aina!

Arvostamme erityisesti itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, tarkkuutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Tehtävä on aluksi  määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Jos sinulla on tarkka työote, asenne kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi