Laserleikkaaja TT Gasket Oy:lle
TT Gasket Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

TT Gaskets on kolmannessa sukupolvessa toimiva itsenäinen perheomisteinen yritys, jonka tavoitteena on tehdä teollisuudesta turvallisempaa älykkäin tiivisteratkaisuin. Olemme toimittaneet ja valmistaneet maailmanluokan tuotteita ja myyneet palveluita kansainvälisille asiakkaille jo vuodesta 1943. Johtavana pohjoismaisena tiivisteiden valmistajana suunnittelemme, valmistamme ja tarjoamme korkealuokkaisia ja teknisesti tarkkoja tuotteita sekä tiivistepalveluita kaikille eri teollisuuden aloille.
Yrityksemme asiakkaita ovat mm. energia-, prosessi- ja kemianteollisuuden yritykset Suomessa ja ulkomailla. Tuotteitamme viedään ympäri maapalloa ja yli puolet tuotteistamme matkaavat pääosin Pohjois- ja Keski-Eurooppaan, Aasiaan ja Etelä- sekä Pohjois-Amerikkaan. Koko tuotantoketjumme on suunniteltu asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi. Ymmärrämme isojen asiakkaiden monipuoliset tarpeet, vaatimukset ja korkealuokkaiset standardit. Työllistämme Tampereella noin 90 työntekijää ja meillä on lisäksi myyntiverkosto Pohjoismaissa, Venäjällä ja Kiinassa. Tutustu meihin tarkemmin tästä: tt-gaskets.fi

Haemme TT Gaskets Oy:lle LASERLEIKKAAJAA Vakituiseen työsuhteeseen

Työssäsi työskentelet kolmella eri Trumpf-laserleikkauskoneella. Käytössäsi on laajakirjo materiaaleja: hiiliteräs, ruostumaton, haponkestävä, alumiini, kupari, messinki ja kromi. Materiaalien pakuus vaihetee eri 0,005mm ja 25 mm välillä. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu lisäksi pienimuotoisia kunnossapidon tehtäviä. Ajat työssäsi myös trukkia, joilla kuljetat materiaaleja varastosta laserleikkauskoneille.

Olet käyttänyt aiemmin mittalaitteita, sinulla on kuvienlukutaitoa ja työkalut pysyvät käsissäsi. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta teollisuudesta. Olet esimerkiksi tehnyt kokoonpanoa metalliteollisuudessa, CNC-koneistusta tai ohutlevytöitä. Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työote, ja otat vastuuta tekemisistäsi. Työskentelet koneilla itsenäisesti, mutta tärkeänä osana koko tuotannon tiimiä. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen laserleikkauksesta, mutta se ei ole välttämätöntä vaan ennen kaikkea motivoitunut, oppimishaluinen ja innostunut asenne ratkaisee.

Saat mielenkiintoisen, vakituisen työn. työn menestyvässä perheyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.11.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitava konsultti Sanna Heikkilän tavoitat arkisin klo 8-16 puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524254
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere