(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja Tampereelle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Etsimme asiakasyrityksellemme laserleikkaajaa!

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on hyvä asenne työntekoa kohtaan ja olet kerryttänyt jo metallipuolen osaamista. Koulutustaustaksi sopii esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, joten sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää itseäsi ammattilaisena. Työ on 3-vuorotyötä ja sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuudella, mutta asiakas hakee kauttamme pitkäaikaista työntekijää, joten mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen määräaikaisuuden jälkeen.

Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana