(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja Orimattilaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Asiakkaamme Ferroplan Oy hakee ammattitaitoista laserleikkaajaa Orimattilaan.

Toisen polven perheyritys Ferroplan Oy on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys. Lisäksi Ferroplan tarjoaa ratkaisuja vedenkäsittelyyn sekä kiinteän jätteen käsittelyyn ja varmistaa aina laitteidensa ylläpidon Ferro Care -huollolla.

Työtä tehdään tuotannossa arkisin kahdessa vuorossa ja kyseessä on vakituinen työsuhde. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää ehdottomasti aikaisempaa kokemusta laserleikkauksesta, sekä kuvienlukutaitoa. Toivomme sinulta myös alan ammattitutkintoa javahvaa ymmärrystä metalliteollisuuden tuotannosta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alan johtavassa yrityksessä, sekä vakituisen työsuhteen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Räty numerosta 044 412 4747.

Hae tehtävään suoraan tästä, tai lähetä hakemus ja cv osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy