Laserleikkaaja / metallityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Nokialle laserleikkaajaa / metallityöntekijää. Työn pääpaino on laserleikkauksessa (alumiinin leikkausta, koneen käyttöä, ohjelmointia yms.). Työssä käytetään myös jonkin verran yksinkertaisia tietokoneohjelmia. Työnkuvaan kuuluu lisäksi valmiiden kappaleiden särmäystä / hiontaa, työympäristön järjestelyä ja trukin käyttöä. Osaamisen mukaan tarjolla on myös esimerkiksi hitsaustöitä.

Hakijoilta toivotaan aiempaa kokemusta metallialalta, luotettavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta asennetta ja valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten aiempi kokemus laserleikkaajan työstä ei ole ehdotonta.

Työtä tehdään asiakasyrityksemme verstaalla päivävuorossa ma - pe klo 7-15:30. 

Osaavalle tekijälle on tarjolla vastuullinen, vaihteleva ja vakituinen työtehtävä hyvämaineisessa talossa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta koeajan jälkeen tarkoituksena on siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. 

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Jani Raatikainen p. 050 337 7959


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1246662
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Nokia