Laserleikkaaja Laitilaan
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Oletko miettinyt uusia tuulia työurallesi? Haluatko pitkäaikaisen ja vakaan työn, jossa pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi? 

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme LASERLEIKKAAJAA Laitilaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta työn siirtyminen 3-vuorotyöhön on mahdollinen. Tehtävään valitun kanssa solmimme vakituisen työsuhteen ja työssä on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla tai sopimuksen mukaan.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta, kokemusta koneiden asetusten määrittämisestä sekä englannin kielen taitoa. Arvostamme reipasta työotetta sekä halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja vakaan työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi! Lisäksi tarjoamme sinulle erinomaisen perehdytyksen sekä arvostavan ja mukavan työyhteisön. Personalhusetin HR-konsultti on tukenasi koko työsuhteesi ajan. 

Tule meille töihin! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä aiemmin luotu profiili hakuun. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä HR-konsultti Emmi Sivéniin, emmi.siven@personalhuset.fi.

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462464
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Laitila