(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja, HT Laser Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2019

Asiakkaamme HT Laser Oy on pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla varustettu teolliseen leikkaamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen tuotantoyksikkö tarjoaa leikkauksen ja hitsauksen lisäksi myös tuotteen särmäyksen. Leikattu teräs särmätään ammattitaidolla kappaleen koosta riippumatta. Työntekijöiltä löytyy ammattitaitoa myös vaativimpien materiaalien, kuten erikoislujien terästen särmäykseen.

Etsimme heille nyt porukan vahvistukseksi ammattitaitoista

LASERLEIKKAAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Yrityksen käytössä on NC-ohjattuja laserleikkureita. Leikattavat kappaleet vaihtelevat pienistä järeisiin konepajateollisuuden tuotteisiin.

Edellytämme hakijoilta metallialan työkokemusta (erityisesti laserleikkauksesta), hyvää piirustusten lukutaitoa ja vahvaa metallien sekä CNC-tekniikan tuntemusta. Toivomme myös töihin tarttuvaa ja oma-aloitteista asennetta, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti intoa oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan!

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan, hyvän perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työyhteisön tuen. Työ on 3-vuorotyötä, jaksottuen 6 päivälle/vk, eli töitä voi olla myös lauantaisin. Palkkaus neuvoteltavissa kokemuksen mukaan. Työ alkaa vakituisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakkaamme kirjoille.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.