(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja, HT Laser Oy (Tampere)
HT Laser Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018
Asiakkaamme HT Laser Oy on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja. Heidän erikoisosaamistaan ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. HT Laser tarjoaa kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelynkin palvelut. HT Laser on teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser Oy palvelee seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. HT Laser Oy on kasvava perheyritys, vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. HT Laser työllistää tällä hetkellä yli 300 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laserin toimintaa ohjaa sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

Etsimme nyt HT Laser Oy:lle LASERLEIKKAAJAA Tampereelle. Työ on 3-vuorotyötä. Vakituinen ja kokoaikainen työ.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Työkokemusta laserleikkauksesta
- Metallialan koulutusta
- Kykyä työskennellä itsenäisesti
- Huolellista ja tarkkaa työnjälkeä

Työssä tulee ratkaisemaan oikea asenne ja osaaminen. Olet tekevä, tunnollinen, tarkka sekä sinulla on asenne kohdallaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian oheisesta linkistä! Lisätietoja paikasta antaa Go On Tampere, Ninni Virolainen +358 400 180 952.