(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja, Finnpelti Oy (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme asiakkaallemme nyt Sastamalaan

LASERLEIKKAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen osaksi kasvavaa yritystä.

FinnPellillä viihdytään! Vaihtuvuus on pientä, yritys arvostaa työntekijöitään ja kahvit juodaan saman pöydän äärellä. Työsuhde-etuihin kuuluu myös lämmin ruoka, joten  voit jättää eväät kotiin. Sinulla on siis täydelliset edellytykset keskittyä olennaiseen, eli tuottamaan laadukkaita tuotteita maailmalle. Rento ja ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Työhösi kuuluu laser- ja vesileikkausta. Asiakkaallamme on uusi vesileikkauskone 3D -ominaisuudella, joten pääset oppimaan uutta! Konekohtainen perehdytys ja koulutus luonnollisesti järjestetään.

Toivomme sinulta:

  • kone- ja metallialan koulutusta
  • kokemusta laserleikkuusta tai vastaavasta
  • kokemusta ohjelmoinnista ja CAD-piirtämisestä
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • oma-aloitteisuutta ja positiivisuutta

Tarjoamme sinulle:

  • mukavan ja innostavan työyhteisön 
  • ruoka- ja kahviedun
  • avoimen työkulttuurin 
  • mahdollisuuden liukuvaan työaikaan
  • kilpailukykyisen palkan

Työ on kokoaikainen päivätyö, normaali työaika on klo 7-15:30. Kokemuksestasi riippuen voit työllistyä joko suoraan FinnPelti Oy:n kirjoille tai aloittaa vuokratyösuhteella Alen Consulting Oy:n kautta. Palkkaus pohjautuu teknologiateollisuuden TES:iin, mutta on neuvoteltavissa. 

Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi jo tänään osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=289 tai soita itsesi haastatteluun Tampereelle! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.