(Poistunut julkaisusta)

Laserleikkaaja asiakasyritykseemme Ylöjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018Työn kuvaus:
  Etsimme nyt kotimaiselle vakavaraiselle asiakasyrityksellemme reipasta ja tarkkaa
 
LASERLEIKKAAJAA suomalaisten ympäristökalusteiden pariin.
 
Laserleikkaajana tehtäviisi kuuluu koneen valvonta sekä perushuoltotyöt. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.
 
Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme sen toki eduksesi. Sinulla voi olla esimerkiksi metallialan koulutus ja kokemusta teollisuuden tuotantotyöstä tai rakennusalalta. Tärkeintä on kuitenkin, että olet innokas oppimaan uutta ja omaksut uudet asiat nopeasti. Työssä menestyminen edellyttää reipasta, oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta työn tekemistä kohtaan.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alan vahvalla toimijalla sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja nuorekkaassa työporukassa. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi mukavaa työporukkaa. Työ on kokoaikainen.
 
Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa kuuden kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksessämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Juulia Lehtonen, p. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Laserleikkaaja


Sijainti:  YLÖJÄRVI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juulia Lehtonen, +358504444448


Toimipaikka:  Tampere