(Poistunut julkaisusta)

Laserkoneen käyttäjä
Ojala Yhtymä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Ojala Yhtymälle LASERKONEEN KÄYTTÄJÄÄ Sieviin.
Kyseessä pitkäaikainen työ, alkuun määräaikainen, mutta tehtävien taidokkaalla omaksumisella ja haltuunotolla voi johtaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työ on 4-vuorotyötä ja työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan.

Ojala Yhtymä on sopimusvalmistuksen edelläkävijä. Heillä on 50 vuoden kokemus vaativista asiakasprojekteista. Asiakkaat ovat eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajia. Palvelut kattavat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistuksen, sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut.

Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan kone- ja metallialan koulutuksen, sekä mahdollisen työkokemuksen laserkoneiden käytöstä, levyjen laserleikkauksista ja muista vastaavista työtehtävistä. Hakijan tulee olla oma-aloitteinen, ahkera, paineensietokykyinen sekä asenne työtä kohtaan vailla vertaa.
Kuvien lukutaito katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että olet innokas omaksumaan perehdytyksen opit laserkoneen käyttämisestä ja ymmärrät toimintaperiaatteet laserleikkauksesta.

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen työn upouudella laserkoneella
- osaamisesi mukaisen palkkauksen
- vakituisen työpaikan määräajan jälkeen

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo hakuaikana.
Laita hakemuksesi heti.

Lisätietoja antaa Sanna Laitala 0400 385 010 tai sanna.laitala@go-on.fi

Go On Ylivieska on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.