(Poistunut julkaisusta)

Laserin käyttötaitoinen maanrakentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää Tampereella ja sen ympäristökunnissa sijaitseville työmaille.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta maanrakennustöistä, kaivinkoneen perämiehenä toimimisesta ja putkiasennuksesta. Hakijalla tulee olla myös kokemusta taso- ja/tai putkilaserin käytöstä sekä itsenäinen, reipas ja työtä pelkäämätön asenne.

Työ sisältää mm. rakennusten pohjien ja pihojen tekoa, kaivinkoneen perämiehenä toimimista, lapiohommia, täryttämistä sekä putkien, kaapeleiden ja kaivojen asennuksia.

Voimassa olevat työturvallisuus- ja vesihygieniakortit katsotaan eduksi. Myös hyvä fyysinen kunto auttaa työssä suoriutumisesta.

Työ kestää touko-kesäkuusta alkaen 3-6 kuukautta ja alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella. Palkkaus määrittyy työehtosopimuksen mukaan, osaaminen ja kokemus huomioidaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, soita ja sovi haastattelu: Anna Virtanen, p. 050 355 7733. Voit myös lähettää meille vapaamuotoisen työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut helposti ja turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.