(Poistunut julkaisusta)

Laser-/plasmaleikkaaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme Lahden alueen asiakkaallemme laser-/plasmaleikkaajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat teräksen ja metallin leikkaus koneellisesti. Työskentelet itsenäisesti osana metallialan osaajien työporukkaa. Aiempi kokemus laser- tai plasmaleikkauksesta katsotaan eduksi, mutta reipas ja motivoitunut tekijä ollaan valmiita myös perehdyttämään työhön.

Odotamme, että olet ehtinyt hankkia perustaidot metallialalta, joko kone- ja metallialan perustutkinnosta ja/tai muusta soveltuvasta kokemuksesta tai työstä. Luonteeltasi olet tarkka, olet motivoitunut työskentelemään alalla ja omaat oikean asenteen työntekoa kohtaan. Ymmärrät työsi merkityksen osana tuotantoprosessia.

Työ on vuorotyötä ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahden alueella.

Mikäli työ herätti kiinnostuksesi, niin kysy lisää tai käy jättämässä hakemuksesi työhön rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Baronalta: Mari Ylä-Uotila / puh. 050 572 4853 / mari.yla-uotila@barona.fi.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.