(Poistunut julkaisusta)

Laser-levytyökeskuksen operaattori, Kavika Oy, Hollola
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Kavika Oy on jo yli 70 vuotta suunnitellut ja valmistanut RST-tuotteita vaativaan käyttöön. Tuotteiden suunnittelussa lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja mahdollisimman käytännön läheinen ratkaisutapa. Ammattitaitomme näkyy lopputuotteiden tarkkuudessa, kestävyydessä ja loppuun asti ajatelluissa yksityiskohdissa. Päätuotteitamme ovat sairaala- ja puhdastilakalusteet sekä merenkulkualusten mittatilauskalusteet keittiöihin ja catering – tiloihin. Vakiomoduuleista räätälöimme ratkaisut asiakkaidemme tilojen, tarpeiden ja toiveiden mukaisesti myös ammattikeittiöihin ja myymälöihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kavika Oy:n Hollolan toimipisteeseen

LASER-LEVYTYÖKESKUKSEN OPERAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään Combi-laser/levytyökeskuksella, yhdistelmäkoneella. Työ sisältää koneen operointia ja myös jonkin verran ohjelmointia. Toivomme hakijalta kokemusta joko laserleikkauksesta tai levytyökeskuksen hoitamisesta, mielellään kiinnostusta myös ohjelmointiin. Aikaisempi monipuolinen metalliteollisuuden, varsinkin ohutlevytuotannon, työkokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin joustava asenne ja kiinnostus perehtyä asiaan. Työ on 2-vuorotyötä.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-konsultti  Leena Raittinen p. 044 728 3771.