(Poistunut julkaisusta)

Laser- ja levytyökeskuksen operaattori
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsimme LASER- JA LEVYTYÖKESKUKSEN OPERAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Päijät-Hämeessä sijaitseva, pitkään alalla toiminut RST-tuotteita valmistava yritys.

Työnkuvaus

Työskentelet laser/levytyökeskuksella ja valmistat mm. tilausten mukaisia laserleikkeitä. Materiaaleina käytät ruostumatonta ja haponkestävää terästä sekä alumiinia. Ainevahvuudet vaihtelevat 0,5 – 6mm välillä.

Työn edellytykset

Edellytämme valmiutta kaksivuorotyöhön, soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä kokemusta laserleikkauksesta ja levytyökeskuksen hoitamisesta. Sinulla on myös kokemusta kombi-koneiden ohjelmoinnista. Työskentelytapasi on laatutietoinen, olet valmis kantamaan vastuuta ja kehittämään omalta osaltasi tuotannon sujuvuutta. Eduksi katsomme trukin ajotaidon.

Tarjoamme

Vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset käyttämään uutta levyntyöstöteknologiaa. Hae tehtävään pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.