(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogiken, Olars daghem
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Lärare inom småbarnspedagogiken, Olars daghem

Työavain 3-773-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.06.2019 kello 15:45
Olars daghem , Månskensgatan 2 AB 02210 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Sökes en entusiastisk lärare inom småbarnspedagogik med positivt förhållningssätt till barnets lärande. Vi bygger på det redan tidigare inlärda och ser alla barn som unika individer, i olika utvecklingsfaser. Du fungerar som pedagogiskt anvarig teamledare och du har två duktiga barnskötarkollegor i ditt team. Barnen i gruppen är 0-3 åringar. Olars daghem är ett litet, 2-grupps daghem med skog och parker på nära håll. Anställningen börjar i augusti 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään god samarbetsförmåga, ansvarsfullt och vänligt bemötande av både barn och vuxna samt positiv inställning till nya idéer och metoder är också förutsättningar att jobbet löper smidigt.

Arvostamme din tidigare teamledararbetserfarenhet inom småbarnspedagogiken.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€/månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 45 min/veckaLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledare inom småbarnsped. Mia Hillner-Köysüren
046-8773419

Ledare inom småbarnspedagogiken Susanne Nordling
050-3217376