(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Vanda stad, bildningsväsendets verksamhetsområde, svenskspråkiga service
Dickursby daghem

Idrottsvägen 4, 01370 Vanda

Anställningsförhållandets längd: ordinarie 02.09.2019 - 

Är du den lärare i småbarnspedagogik vi söker till Dickursby daghem?

Dickursby daghem är ett svenskspråkigt daghem med fyra barngrupper med barn i åldern 1-5 år och med två förskolegrupper. Dickursby daghem fungerar i samband med Dickursby skola och är beläget i Sandkulla på promenadavstånd från Dickursby och Sandkulla tågstationer samt med bra bussförbindelser.

Läraren i småbarnspedagogik jobbar i ett team. Till uppgifterna hör att ansvara för barnens vård, fostran och utveckling i samarbete med det övriga i arbetsteamet. I vår vardag samarbetar vi alla aktivt med varandra, vårdnadshavarna och övriga samarbetspartners.

Vanda, vårt lands fjärde största stad, har mod att göra saker på ett nytt sätt och förmåga att samverka i olika nätverk. Staden är en trygg arbetsgivare som erbjuder de anställda omfattande möjligheter att utveckla sitt kunnande. Det svenskspråkiga resultatområdet värnar om högklassig fostran och utbildning. Vi uppskattar kulturell mångfald, gemenskap och samarbete.

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Lärare i småbarnspedagogik (Behörighet som lärare inom småbarnspedagogik enligt lagen om småbarnspedagogik) Lärare med förskolelärarbehörighet

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: vi förutsätter en hög nivå på språkkunskaper i svenska

Som merit räknar vi: Intresse över verksamhet kring lek och rörelse samt miljöfostran.

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA).

Lönesättning: 2 550,34 samt 150,00 rekryteringstillägg euro/månad, dessutom ett eventuellt tillägg baserat på tidigare arbetserfarenhet.

Tillstånd som krävs: den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret samt ett godtagbart intyg över hälsotillståndet från företagshälsovården ska också uppvisas före utnämningen.

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 45 min/vecka 

Kontaktinformation:
Daghemsföreståndare
Horsma, Nina
0503024932
nina.horsma@vantaa.fi

Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.