(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, Westends daghem, 4 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, Westends daghem, 4 tehtävää

Työavain 3-455-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 23.04.2019 kello 15:45
Westends daghem , Hirbölevägen 1 A-B 02160 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vi söker Dig positiva och öppna lärare inom småbarnspedagogik till vår arbetsgemenskap. Du är pedagogiskt ansvarig för verksamheten och teamledare i din barngrupp. Westends daghem har sju barngrupper med barn i åldern 1-5. Vi har lediga jobb i 1-3, 1-5 och 3-5 års grupper. Daghemmet finns nära Västerleden. Naturen finns nära oss, både havet och skogen. En inlärningsmiljö som tar barnens delaktighet i beaktande, är trivsam, tillåtande och inspirerande är viktigt för oss. Vi strävar efter en accepterande positiv miljö och vuxna både ute och inne. Arbetet inleds i augusti 2019. Bekanta dig med om att jobba i vår verksamhet här: https://www.youtube.com/watch?v=Iqh9qUz64gw


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme god samarbetsförmåga.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 € / månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledare inom småbarnspedagogik Sara Hannelius
046 877 3710
sara.hannelius@esbo.fi