(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, vikariat, Mattbergets daghem och förskola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, vikariat, Mattbergets daghem och förskola

Työavain 3-1715-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.11.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 14.10.2019 kello 15:45
Mattbergets daghem och förskola , Mattliden 5 A 02230 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Mattbergets daghem består av fyra grupper inom småbarnspedagogik och tre förskolegrupper. Vi befinner oss på Mattlidens skolområde med verksamhet i tre byggnader. Vi har bra förbindelser med både metro och buss. Nu söker vi en lärare inom småbarnspedagogik som är intresserad av barnets delaktighet och föräldrasamarbete. Vi jobbar projektinriktat och grupperna samarbetar bl. a i form av tvärgruppsverksamhet. Välkommen med och utveckla vår verksamhet och barnens delaktighet! Bekanta dig med om att jobba i vår verksamhet här: https://www.youtube.com/watch?v=Iqh9qUz64gw


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018) Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme god samarbetsförmåga och flexibilitet. Aktivt deltagande i daghemmets vardag och genuint intresse för barnets utveckling. Sakligt och varmt bemötande av både barn och vuxna.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2 610,47€ / mån
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min /vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledare inom småbarnspedagogik Birgitta Åberg
046 877 1751
fornamn.efternamn(@)esbo.fi