Lärare inom småbarnspedagogik, Olars daghem
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Beskrivning av jobbet: Vi söker dig entusiastiska teamledare till lilla sidan med 12 barn och 2 barnskötarkollegor. Som teamledare är du pedagogiskt ansvarig för verksamheten och brinner för att se utveckling i barnen, alla som enskilda individer. Du följer upp barnets planer och för aktiv dialog med vårdnadshavarna. Ditt team arbetar målmedvetet mot samma mål och planering av verksamheten görs tillsammans i teamet.

Olars är en liten 2-grupps enhet med 33 barn. Skogen och parker finns alldeles bakom hörnet.

Arbetsplats: Olars daghem, Månskensgatan 2 AB, 02210 Esbo


Arbetstid: 38:15

Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Behörighetskrav:

Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018).

Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik).

I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras.

Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter:

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).

Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern. https://www.esbo.fi/sv-FI/Jobb_och_foretagsamhet/Esbo_som_arbetsgivare/Personalformaner/Esbo_stads_personalhalsovard(9560)

Vi värdesätter: din tidigare arbetserfarenhet som teamledare inom småbarnspedagogik.

Vi erbjuder Esbobarnen en trygg vardag och en kvalitativ småbarnspedagogisk verksamhet på svenska i våra daghem och gruppfamiljedaghem. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot