(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, Olars daghem
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, Olars daghem

Työavain 3-1394-19
Vakinainen työsuhde alkaen 19.09.2019
Hakuaika päättyy 18.09.2019 kello 15:45
Olars daghem , Månskensgatan 2 AB 02210 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Sökes en entusiastisk lärare inom småbarnspedagogik med positivt förhållningssätt till barnets lärande. Vi bygger på det redan tidigare inlärda och ser alla barn som unika individer, i olika utvecklingsfaser. Du fungerar som pedagogiskt anvarig teamledare och du har två duktiga barnskötarkollegor i ditt team. Barnen i gruppen är 0-3 åringar. Olars daghem är ett litet, 2-grupps daghem med skog och parker på nära håll.


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme din tidigare erfarenhet som teamledare inom småbarnspedagogiken.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / mån
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Ledare inom småbarnsped. Mia Hillner-Köysuren
09 816 83530
Mia.Hillner-Koysuren(@)espoo.fi

Ledare inom småbarnsped. Susanne Nordling
050-3217376
susanne.nordling(@)espoo.fi