(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, Mattbergets daghem och förskola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, Mattbergets daghem och förskola

Työavain 3-1714-19
Vakinainen työsuhde alkaen 28.10.2019
Hakuaika päättyy 14.10.2019 kello 15:45
Mattbergets daghem och förskola , Mattliden 5 A 02230 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Mattbergets daghem består av fyra grupper inom småbarnspedagogik och fyra förskolegrupper. Vi befinner oss på Mattlidens skolområde med verksamhet i tre byggnader. Bra förbindelser med metro och buss. Nu söker vi en lärare inom småbarnspedagogik till förskolan som är intresserad av förskolepedagogik och samarbete med nybörjarundervisningen. Förskolan jobbar projektinriktat och de tre grupperna samarbetar bl. a i form av tvärgruppsverksamhet. Välkommen med och utveckla vår verksamhet! Bekanta dig med om att jobba i vår verksamhet här: https://www.youtube.com/watch?v=Iqh9qUz64gw


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme god samarbetsförmåga och flexibilitet. Aktivt deltagande i daghemmets vardag och genuint intresse för barnets utveckling. Sakligt och varmt bemötande av både barn och vuxna.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2 610,47 €/månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 45 min /vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Daghemsföreståndare Birgitta Åberg
046 8771751
fornamn.efternamn(@)esbo.fi