(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, Karamalmens daghem och förskola, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, Karamalmens daghem och förskola, 2 tehtävää

Työavain 3-909-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 10.06.2019 kello 15:45
Karamalmens daghem och förskola , Karaängsvägen 4-6 02610 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Nu söker vi två lärare inom småbarnspedagogik till Karamalmens daghem och förskola. På daghemmet har vi två grupper, en för 0-4-åringar, Tigrarna, och en för 3-5-åringar, Drakarna och så har vi också två förskolegrupper, Valarna och Delfinerna, som arbetar i Karamalmens skolas utrymmen. På Karamalmens daghem och förskola vill vi att alla barn skall få uppleva lek och glädje, känna sig trygga som individer och som en del av gruppen. För oss är det viktigt att barnen får öva sig i att ta hänsyn till varandra och sin omgivning. Vi vill också att barnen skall få vara delaktiga i sin vardag genom att få påverka planeringen av verksamheten. Samarbetet med vårdnadshavarna är också i en viktig roll då vi bygger upp vår verksamhet. Arbetet inleds i augusti 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme öppenhet, engagemang och humor.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledare inom småbarnspedago. Pia Herlin-Kiviniitty
046 877 3274