(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, Ivisnäs daghem
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, Ivisnäs daghem

Työavain 3-965-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 29.07.2019 kello 15:45
Ivisnäs daghem , Ivisnäsvägen 1B 02260 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vi söker en lärare inom småbarnspedagogik till vår 3-5 års grupp i Ivisnäs daghem. Läraren handhar den pedagogiska helheten i gruppen. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten tillsammans med de övriga i teamet. Du handhar tillsammans med vårdnadshavarna och de övriga i teamet om barnets individuella plan. Läraren jobbar också som medlem i ledningsgruppen, som består av alla lärare från tre olika enheter som daghemsföreståndaren har. Samarbetar även med den andra gruppen i daghemmet och övrig personal.


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018) Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään flexibilitet och bra samarbetsförmåga.

Arvostamme erfarenhet av dylika uppgifter.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledare inom småbarnspedagogik Maj-Britt Holm
050 321 7374

Ledande daghemsföreståndare Susanne Nordling
09 816 30620