(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, Fågelsångens daghem
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, Fågelsångens daghem

Työavain 3-35-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.01.2019 kello 16:15
Fågelsångens daghem , Klappstrandsgr 2 02940 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vi söker en lärare inom småbarnspedagogiken som är intresserad av att utveckla verksamheten på daghemmet. Vår verksamhet utgår från läroplanen inom småbarnspedagogiken. Du jobbar tillsammans med två barnskötare i ditt team där ni tillsammans planerar och förverkligar verksamheten under din ledning. Fågelsången ligger i Klappträsk med närhet till naturen. Vi har en stor nyrenoverad gård. En stor del av vår verksamhet har vi ute, så vi önskar att du har intresse för utepedagogik. Kom gärna och träffa oss så berättar vi mera!


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62€/månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledande daghemsföreståndare Ulrika Berg-Holsti
050 321 6397
ulrika.berg-holsti(@)espoo.fi