Lärare inom småbarnspedagogik, Distby daghem, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, Distby daghem, 2 tehtävää

Työavain 3-434-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 01.04.2019 kello 15:45
Distby daghem , Distbybrinken 5 02230 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Ny söker vi två lärare inom småbarnspedagogik till Distby daghem. En till 0-3 års grupp och den andra till 3-5 års barngrupp. Den 0-3 års gruppen består av 12 barn och och den andra gruppen består av 21 barn. Utöver läraren jobbar det 2 barnskötare i båda gruppper. Läraren handhar helheten av den pedagogiska verksamheten och tillsammans med teamet planerar, genomför och utvecklar verksamheten. Uppgör barnens planer tillsammans med vårdnadshavarna och teamet. Utgör en del av ledningsgruppen i daghemmet tillsammans med daghemsföreståndaren och andra till föreståndaren tillhörande enheter. Samarbete med hela daghemmet. Arbetet inleds i augusti 2019. Bekanta dig med om att jobba i vår verksamhet här: https://www.youtube.com/watch?v=Iqh9qUz64gw


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään flexibilitet och gott samarbete.

Arvostamme erfarenhet av dylika uppgifter.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2 584,62 € /månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 h/vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

daghemsföreståndare Maj-Britt Holm
050 321 7374

ledande daghemsföreståndare Susanne Nordling
09-81630620


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1248469
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa