(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, 20 h / vecka
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Lärare inom småbarnspedagogik, 20 h / vecka

Työavain 3-703-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 12.06.2019 kello 15:45
Svenska bildningstjänster , Kamrersvägen 3 b 02770 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Enheten Svenska bildningstjänster
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vi söker en lärare inom småbarnspedagogik för att planera, förverkliga och utveckla den öppen småbarnspedagogisk verksamhet på svenska i Esbo. Verksamheten arrangeras under förmiddagar i olika invånarparker i Esbo. I samma utrymmen invånarparker arrangeras parallellt finsk verksamhet. Den öppna småbarnspedagogiska verksamheten baserar sig på aktiv samvaro där en förälder/barnets vårdare deltar i verksamheten med sitt barn. Förutom fri samvaro och lek planeras verksamhet bl.a. utifrån lärområden definierade i planen för småbarnspedagogik . Vid den öppna verksamheten har också vuxna möjlighet att diskutera med varandra och läraren i småbarnspedagogik barnets fostran och utveckling samt vardagen i en barnfamilj. Kom med och skapa öppen småbarnspedagogisk verksamhet på svenska i Esbo!


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään goda samarbetsfärdigheter och flexibilitet.

Arvostamme goda muntliga kunskaper i finska språket.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1333,99€/månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 20 h / veckaLisätietoja tehtävästä
undervisningschef Outi Saloranta-Eriksson
050 363 2937