(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnspedagogik, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018

Vakinainen tehtävä
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Daghemmet Trollebo, Vidjegränden 2 01360 Vanda
Sivistystoimi, Ruotsinkieliset palvelut
Työavain 3-1133-18

Vill du lärare inom småbarnspedagogik vara med och göra skillnad i barns liv? 

Vi anser att våra medarbetare är avgörande för verksamhetens framgång. Därför förhåller vi oss positiva till fortbildning och hos oss får frågor, idéer och olika åsikter fritt utrymme. Som pedagog är du en viktig tillgång i daghemmet och du är medlem antingen i daghemmets ledningsgrupp eller i det pedagogiska teamet. Hos oss får du vara dej själv! Om du vill vara med och göra skillnad i barns liv är du kanske den vi söker till vårt växande arbetslag? 

Till Trollebo kommer du lätt med tåg, buss eller bil. Vi har nära till natur, bibliotek och sportplan. Vi har också en stor egen gård som tillåter mångsidiga aktiviteter. Vårt nyrenoverade daghem har utrymmen för 4 grupper och flera mindre rum för smågruppsverksamhet. Därtill har vi egen välutrustad gymnastiksal. Vad vi inte har är dej – vill du komma med och leka med oss? 

Vanda är en utvecklingsinriktad stad där vi har mod att göra saker på nya sätt och samarbeta i olika nätverk. Enligt den nationella Kommun10-undersökningen skulle över 90 % av personalen inom det svenskspråkiga resultatområdet i Vanda rekommendera sin arbetsgivare. 

Läraren i småbarnspedagogik ansvarar för verksamheten i barngruppen tillsammans med den övriga personalen. Daghemmen fokuserar på att utveckla smågruppsverksamheten, skapa mångsidiga möjligheter för lek, främja en ekologiskt och social hållbar utveckling samt att stärka barnens språk och förmåga att utrycka sig. Alla fostrare på daghemmet samarbetar aktivt med varandra, vårdnadshavarna och övriga samarbetspartners.

Prövotid 6 månader.

Kelpoisuusehto:  Barnträdgårdslärarbehörighet enligt lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Svenska som modersmål eller modersmålsliknande kunskaper i svenska.

Den som anställs skall uppvisa ett av Vanda stads företagshälsovård godkänt intyg över sitt hälsotillstånd.

Luemme eduksi: Erfarenhet av eller intresse för att jobba enligt egenvårdarmodellen. Vi uppskattar också samarbetsförmåga och flexibilitet.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.