(Poistunut julkaisusta)

Lärare inom småbarnpedagogik, 13 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2019

Lärare inom småbarnpedagogik, 13 tehtävää

Työavain 3-378-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 01.04.2019 kello 15:45
Småbarnspedagogik / Esbo , . 02070 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Dagvård
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Esbo utvecklar sin småbarnspedagogik kontinuerligt. För att uppdatera personaldimensioneringen i vår verksamhet anställer vi 13 nya lärare inom småbarnspedagogik. Du har möjlighet att jobba i ett arbetslag med två lärare och en barnskötare inom småbarnspedagogik. Bekanta dig med våra enheter www.Esbo.fi och om att jobba i vår verksamhet här: https://www.youtube.com/watch?v=Iqh9qUz64gw I ansökan skriv i tilläggsuppgifter i vilken /vilka enheter är du intresserad att arbeta.


Kelpoisuusvaatimus: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik). I rekryteringen beaktas även lärare inom småbarnspedagogik, som snart utexamineras. Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2 584,62 €/månad
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45h /vecka


Svensk dagvård i Esbo utvecklar systematiskt sin verksamhet för att kunna erbjuda en trygg vardag med hög kvalitet för varje barn i början av barnets livslånga lärande. För en arbetstagare innebär detta intressanta och mångsidiga uppgifter i en dynamisk och mångprofessionell arbetsgemenskap. Svensk dagvård som en del av gemensam organisation med svensk utbildning erbjuder möjligheter för var och en att vara delaktig och utveckla sig själv i en svensk miljö. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Ledare inom småbarnpedagogik Susanne Nordling
050 321 7376
susanne.nordling@esbo.fi

Ledare inom småbarnspedagogik Ulrika Berg-Holsti
09-8163 0639
ulrika.berg-holsti@esbo.fi
anträffbar 25.3.->