(Poistunut julkaisusta)

Lärare i småbarnspedagogik, vikariat, Dickursby daghem
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen
Dickursby daghem

Idrottsvägen 4, 01370 Vanda

Anställningsförhållandets längd: visstidsanställning 01.08.2020 - 31.07.2021


Hej, du som är professionell inom småbarnspedagogik! Letar du efter en trevlig arbetsplats med kunniga och trevliga kolleger. Vi söker en vikarie för lärare i småbarnspedagogik för viss tid. 

Dickursby daghem är beläget i närheten av Dickursby centrum nära goda tåg- och bussförbindelser. På samma gårdsplan befinner sig Dickursby skola och Sandkulla bibliotek som är våra främsta samarbetsparter. På gångavstånd finns både sportplan, skog och kulturhuset Pessi. 

Vi på Dickursby daghem jobbar enligt Vanda stads vision: Glada, lärande och delaktiga barn växer upp till en hållbar framtid. 

Vi värnar om en positiv och hållbar verksamhetskultur där vi alltid har barnets bästa i fokus. Lek och rörelse är våra viktigaste verksamhetssätt och vi satsar på att ta till vara både barns och vuxnas kompetenser och styrkor. Hos oss är både barn och vuxna delaktiga i beslutsfattande. Vill du vara en del av vår gemenskap? Tveka inte att ta kontakt, jag vill gärna höra om dina styrkor.

Vi erbjuder dig en positiv arbetsgemenskap som modigt utvecklar och prövar på nya verksamhetssätt. På Dickursby daghem jobbar vi i mångprofessionella team enligt egenvårdarmodellen.  Som lärare inom småbarnspedagogik är du pedagogisk ledare för ditt team och även medlem i daghemmets ledningsgrupp. Daghemmets ledningsgrupp har som ansvarar att utveckla och leda hela enhetens pedagogik.

I Vanda vågar vi göra saker på ett nytt sätt. I Vanda har du omfattande möjligheter att utveckla verksamheten och utveckla ditt eget kunnande. Vanda stad erbjuder goda utbildningsmöjligheter och de mångsidiga nätverken fungerar som ett stöd för dig i din professionella roll.

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Lärare i småbarnspedagogik (Behörighet som lärare inom småbarnspedagogik enligt lagen om småbarnspedagogik)

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: vi förutsätter en hög nivå på språkkunskaper i svenska.

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA).

Lönesättning: 2550,34 samt 150,00 rekryteringstillägg euro/mån., dessutom ett eventuellt tillägg baserat på tidigare arbetserfarenhet.

Tillstånd som krävs: den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret, före utnämningen ska ett godtagbart intyg över hälsotillståndet från företagshälsovården uppvisas.

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 45 min/vecka 

Kontaktinformation:

Daghemsföreståndare
Etelämäki, Krista
050 3024932
krista.etelamaki@vantaa.fi


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.