(Poistunut julkaisusta)

Laptille Kokeneita vastaavia työnjohtajia Kuopioon
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Lapti on nopeasti kasvava, suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja palvelutilarakentamisen lisäksi talotekniikkasuunnitteluun ja -projektitoteutuksiin eri rakennusliikkeille. Meitä on noin 670 rakentamassa huolella hyvän elämän puitteita.
Lähde rakentamaan kanssamme keväällä käynnistyviä Kuopion Porttia sekä KYS Uusi Sydän -hankketta.

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen
Kokeneita vastaavia työnjohtajia Kuopioon
Sinulla on rakennusalan koulutuksen lisäksi pitkä työkokemus vastaavan mestarin tehtävistä isoissa projekteissa. Edellytämme sinulta kustannushallintaa, aikatauluhallintaa, vastuunottoa ja hyviä sosiaalisia taitoja. Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mm. pitkäkestoisien kohteiden Kuopion Portin tai KYS Uusi Sydän -hankkeen parissa ja hyvän työporukan, jonka kanssa tehdä yhdessä töitä sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Laptilla viihdytään. Tarjoamme laptilaisille muun muassa lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä pidämme monella tapaa huolta henkilöstön työviihtyvyydestä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai sähköpostitse. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Hae tehtävään 28.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
HR-Yhtiöt
Yhteyspäällikkö
Terhi Vainionpää
P.0504076747
terhi.vainionpaa@hryhtiot.fi


HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi.