Lapsityöntekijä
Tammelan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Lapsityöntekijäksi kylien Tammelaan

Tammelan seurakunnassa julistetaan uudelleen auki piispainkokouksen hyväksymää kirkon tutkintoa edellyttävä lapsityöntekijän virka. Koska tehtävän sisältöä on muutettu, aikaisempia hakemuksia ei oteta huomioon.

Lapsityöntekijän tehtävänä on yhdessä toisen lapsityöntekijän kanssa tavoitteellisen kristillisen varhaiskasvatuksen antaminen sekä perheiden ja heidän kasvatustehtävän tukeminen. Lapsityön pääasiallista sisältöä on toimiminen päiväkerho- ja perhekerhotyön ryhmissä sekä erilaisten tapahtumien järjestäminen lapsille ja perheille. Haettavana olevaan virkaan sisältyy (maksimissaan 40 %) varhaisnuorisotyötä nuoristyönohjaajan tukena sisältäen varhaisnuorten kerhojen organisoinnin, kerhonohjaajien varustamisen, osallistumisen varhaisnuorisotyön leiritoimintaan sekä tarpeen mukaan rippikoulutyöhön.

Lapsityöntekijältä edellytetään oma-aloitteisuutta, valmiutta kehittää työtä ja luoda verkostoja perheisiin, erilaisiin lapsien ja perheiden parissa toimiviin tahoihin ja Tammelan kyliin. Lisäksi on tärkeää, että viranhaltijalla on kykyä ja valmiuksia toimia yhteistyössä seurakunnan muiden työalojen kanssa. 

Viran palkkaus määräytyy KirVESTES vaativuusryhmän 403 mukaisesti ja peruspalkka on 2.104,40 euroa. Tämän lisäksi maksetaan viranhaltijan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa.

Virkaan valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisteriote. Virassa on neljän kuukauden koeaika. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävä alkaa 01.02.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 29.11.2019 klo 15 mennessä osoitteella Tammelan seurakunta, Tammelantie 29, 31300 Tammela, kuoreen merkintä ”lapsityöntekijä” tai sähköpostiosoitteeseen tammelan.seurakunta@evl.fi otsikolla ”lapsityöntekijä”. Hakemukseen on liitettävä selvitys kelpoisuusvaatimuksen täyttämisestä.

Haastattelut on tarkoitus järjestää siihen kutsutuille torstaina 12.12.2019.

Tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Juha Koivulahti puh. 040 804 9534 juha.koivulahti@evl.fi. tai kappalainen Timo Leinonen puh. 050 362 0895 timo.leinonen@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313123
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Tammela