(Poistunut julkaisusta)

Lapsityöntekijä
Forssan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Forssan seurakunnassa on haettavana kaksi lapsityöntekijän tehtävää. Työt alkavat 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Todennäköisesti toimet muuttuvat työajattomiksi viroiksi lokakuun lopulla, kun hallinnolliset päätökset on tehty.

Tehtäviin sisältyy päiväkerhotyötä, avoimia päiväkerhoja, osallistuminen kerhojen sekä erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen, perhe- ja varhaisnuorten leirejä sekä osallistumista rippikoulutyöhön. Tehtävät edellyttää aktiivista työotetta ja valmiuksia kohdata perheiden erilaisia elämäntilanteita. Valitulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä valmiuksia kehittää sekä omaa että varhaiskasvatustiimin työtä. Hänellä tulee olla myös kykyä toimia joustavasti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttämistä.

Tehtävien kelpoisuusehtona on lapsi- ja perhetyön tutkinto. Niiden täyttämisen osalta noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkkaus on vaativuusryhmässä 403 2083,56€/kk ja enintään 15% määrävuosilisä. Ennen tehtävien vastaanottamista valittavien tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Haastattelut järjestetään 20.11.2018.

Tiedusteluihin vastaa Forssan seurakunnan kappalainen Sanna Kuisma, puh. 050 511 7726 tai sanna.kuisma@evl.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään osoittamaan Forssan seurakunnan kirkkoneuvostolle 9.11.2018 klo 14.00 mennessä. Osoite on Kartanonkatu 16, 30100 Forssa tai forssan.seurakunta@evl.fi

Kuoreen/osoitekenttään merkintä ”Lapsityöntekijän tehtävä”