LAPSITYÖNOHJAAJA
Huittisten seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Huittisten seurakunnassa on haettavana

MÄÄRÄAIKAINEN LAPSITYÖNOHJAAJA AJALLE 1.1.2020-31.12.2021

Kelpoisuusehtona tehtävään on piispainkokouksen hyväksymä peruskoulutus ja lapsityönohjaajan erikoistumiskoulutus tai piispainkokouksen hyväksymä sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun (sosionomi AMK) tai muu soveltuva koulutus.

Päävastuualue on lapsi- ja perhetyö (sisältäen päiväkerho- ja pyhäkoulutyön). Tehtäviin kuuluu organisoida mm. organisoida, kehittää ja toteuttaa seurakunnan varhaiskasvatusta ja perhetyötä sekä toimia lastenohjaajien lähiesimiehenä. Lapsityönohjaaja on mukana rippikoulutyössä ja osallistuu yhteistyöhön muiden tehtäväalueiden kanssa sekä suunnittelee, organisoi ja toteuttaa erilaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä.

Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävä täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Huittisten seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 9.12.2019 klo 15 mennessä osoitteella Huittisten seurakunta, Papintie 1, 32700 Huittinen tai sähköpostiosoitteeseen huittinen.talous@evl.fi. Kirjekuoreen tai otsikkoon merkintä ”Lapsityönohjaaja”.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Jani Laaksonen p. 044 536 3526.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317335
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Huittinen
  • Lisätietoja antaa: Kirkkoherra Jani Laaksonen p. 044 536 3526.